termék katekóriák

termék katekóriák

shipping offer

testimonials

testimonials

Sanowell Scaneo fül- és homlok hőmérő

24 EUR
Adóval együtt

Sanowell Scaneo ear and forehead thermometer for simple and fast measuring of body temperature

Mennyiség

Termék információ:

3 eszköz egyben. Meg tudja venni a hőmérsékletet a fülben és a homlokán, és megmutathatja a környezeti hőmérsékletet is.

idő megjelenítése

a mérések eredményei másodpercek alatt láthatók

az eszköz nem igényel védőkupakot, annak köszönhetően, hogy a szonda (nem az eszköz) vízálló és könnyen fertőtleníthető

pontos nagysebességű hőmérsékletmérés

automata váltás a homlok- és fülmérés között a betűfelülettel való eltávolítással

Az MPG szerint a CE 0483 tanúsítvánnyal rendelkezik

kényelmes használat a legkisebb súlynak és kis méretnek köszönhetően

súly: 38 g az akkumulátort is beleértve

intézkedések: 23 x 34 x 111 mm (lx b x h)

az akkumulátor tartóssága: kb. 500 mérés

24 hónap garancia

cikkszám: 89000

EAN: 42 6004389 000 6

Mi a normális vérhő?

A vérhőséget a vegetatív idegrendszer szabályozza, és 34,7-38,0 ° C-ig terjed. Ezen a normál tartományon belül a hőmérséklet különböző tényezők miatt változhat. A mért vérhőmérséklet a test azon részétől függ, ahol a hőmérsékletet felvették. A sport és bármilyen más izom erőfeszítés meghamisíthatja az eredményeket. Minden személynek meghatározott normál hőmérséklete van, amely a normál tartományon belül ingadozik. Soha nem határozható meg fix hőmérsékletnek. Minél régebbi az alacsonyabb lesz az átlaghőmérsékletünk.

Normál vérhőmérséklet a különböző mérési területeken

rektális: 36,6 - 38,0 ° C

orálisan: 35,5 - 37,5 ° C

fül: 35,8-38,0 ° C

hónalj: 34,7 - 37,3 ° C

Milyen időközönként és milyen időközönként kell a hőmérsékletet figyelembe venni?

Ha gyermeke nem érzi jól magának a hőmérsékletet, ellenőrizze, hogy van-e hőmérséklete. Az intézkedéseket rendszeres időközönként meg kell ismételni, pl. minden órában, hogy ez ideiglenes emelkedés vagy láz kérdése legyen. A jegyzetek segítségével könnyebben nyomon követhető.

A hőmérséklet mérése otthon

A test több része alkalmas a vérhő mérésére. Hőmérsékletét a hónaljon vagy a szájon vagy a végbélen keresztül digitális vagy higanyhőmérő segítségével veheti igénybe. Ön is meghatározhatja a hőmérsékletet a homlokán vagy a fülben. Mindezek a területek különböző normál hőmérsékleti tartományokkal rendelkeznek. A fülbe történő mérés a legpontosabb módszer. A lehető legkényelmesebb legyen a gyermek számára. A Sanchoell Scaneo-nak köszönhetően a fülben vagy a homlokon tartja a hőmérsékletet - teljesen szelíd és néhány másodpercen belül a modern infravörös technológiának köszönhetően.

A Sanowell Scaneo hőmérő funkcionalitása

A sanowell® Scaneo hőmérő mérni tudja a dobhártyán és a környező szöveten megjelenő infravörös melegséget, és csak néhány másodpercen belül adja meg a pontos vérhőséget. A gyermeknek nincs sérülésveszély, mivel a Scaneo üveggel vagy higanyhullámokkal nem működik, és a víz fertőtlenítésével és vízzel tisztítható vízzáró szondának köszönhetően a fertőzés veszélye kvázi lehet. Továbbá a könnyen megközelíthető testrészek rendkívül rövid időtartamát minimálisra csökkentik a gyermekek expozíciója. Mint minden más módszerrel és mérőeszközzel, a pontos kezelés és a pontos pozícionálás alapvető követelmények a pontos eredmények eléréséhez.

A gyermeke füle

A fül egy nagyon megbízható hely, ahol valaki elviszi a hőmérsékletet, mivel a dobhártyában a vérkeringés megfelel az agy "hőmérséklet-ellenőrző központjának". Éppen ezért a fül hőmérséklete pontos mutatója a magvér hőcseréinek.

Minden anya aggódik a beteg gyermekétől.

De van egy nagy bánat, amit el tudunk távolítani tőled: A Scaneo-szal lefedi a gyermekedet olyan gyors és szelíd, hogy még csak nem is fogja észrevenni.

Megadott referenciák